За нас

Ние сме нова компания с желание да направим вашето пътуване, екскурзия или почивка едно емоционално съпреживяване на местата през които минавате.

Ние все още нямаме история, но искаме заедно да я създадем и да направим преживяванията ви незабравими. Ние искаме вашето пътуване да означава приключения, нови приятелства и удоволствия. Искаме да опитате локалните специалитети, да се смесите с местните и да ги почувствате.

Ние сме Мехмед и Станислав и искаме да ви покажем Балканите такива каквито ги виждаме – с драматични пейзажи, колоритни, емоционални, мелодични, малко мързеливи, но вкусни и космополитни.

Създадохме нашата компания водени от страстта си по пътешествията, планините, кулинарията и желанието да живеем свободно в опит да направим хобито си професия.

Обичаме да откриваме места, да обикаляме планините с раница през лятото и ски през зимата, обичаме велосипедните преходи, обичаме да опитваме нови храни и вина, музиката и културните фестивали и смятаме да споделим това с вас.

Заедно завършихме образованието си и решихме че след корпоративния свят идва време в което да се наслаждаваме на нещата които правим.

Нека започнем заедно!


Проверка на резервация
Моля, прочетете нашата Политика за поверителност